2/29/2008

23. Εκβιασμός!


Εκβιασμός!


Αίσχος, ντροπή κι όνειδος!!
Πέσαμε θύματα ανώνυμου εκβιασμού!


[Κάντε κλικ στις εικόνες, για να τις δείτε σε πλήρες μέγεθος]



Καταγγέλλω κι εγώ με την σειρά μου, το άθλιο καθεστώς των απανταχού bloggers, αι οποίοι πίσω από την μάσκα της ανωνυμίας, εκβιάζουν χρηστούς, καθ’ όλα νόμιμους και αξιοσέβαστους πολίτες της χώρας αυτής!

Η Προσπάθειά τους να με εκβιάσουν και να μου αποσπάσουν χρήματα, δεν θα περάσει! Δεν μπορώ, δεν δύναμαι —δεν βγαίνω βρε αδερφέ! (συμβιβάζεστε με 30.000 τσιμπούκια;)

Πού είναι ο πρωθυπουργός; Πού είναι το κράτος; Πού είναι η αστυνομία; Πού είναι η εκκλησία; Τί κάνει ο περήφανος Ελληνικός στρατός;! Τί έχουν να δηλώσουν για το θέμα αυτό ο Κούγιας, η Λουκά, ο Εθνικός μας Αστήρ, και λοιποί αξιοσέβαστοι πολίτες της χώρας;!

Σύσσωμα συστρατεύομαι στις προσπάθειες της κυβέρνησης, ώστε να νομοθετήσει και να δημιουργήσει το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο να με απαλλάσσει από τέτοιου είδους καθάρματα. Προσφέρομε μέχρι και το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου να απολέσω!

Ευπειθώς,
Θύμα εκβιασμού των χαμερπών bloggers.

4 σχόλια:

George Tsitiridis είπε...

θελω να με εκ- βιάσουν και εμένα..
δίνω την κορμάρα μου

Ναυτίλος είπε...

You asked for it... you'll get it!

;-)

APSOY είπε...

Χαχαχαχαχαχαχα!
Έλαβα το ίδιο ακριβώς e-mail!!!
Μόνο που το έστειλα εγώ σε μένα...
:P

(καταλαβαίνεις... για λίγη ποικιλία στη ζωή μου! :Ρ)

Ναυτίλος είπε...

Apsoy:

Ε όχι! Δεν το δέχομαι! Ακούς εκεί, να εκβιάζεσαι μοναχός σου; Ανεπίτρεπτο εν έτος 2008! Θα σ’ εκβιάσω εγώ! Όλοι έχουμε δικαίωμα στον εκβιασμό!

;-)