10/15/2008

55. Εικαστικά (β’) & Κατάθλιψη


Εικαστικά (β’) & Κατάθλιψη


Μιά άγρια «καταθλιψάρα» που πέρασα τον Σεπτέμβριο, λόγω μιάς επίσκεψης συγγενούς και διάφορων προσωπικών αυτογνωστικών προβλημάτων, μ’ έστειλαν στο ντουβάρι της ακινησίας, της παραλισίας και γενικώς του «δε με νοιάζει τίποτα», μ’ αποτέλεσμα να παρατήσω το blog για πάνω από έναν μήνα. Η απουσία δεν έγινε αντιληπτή από κανέναν όμως, κι αυτό όσο νά ’ναι λέει πολλά.

Δεν ξέρω αν αυτά που γράφω έχουν σημασία, αν έχουν απήχηση σε κανέναν. Αν και βέβαια, σε τελευταία ανάλυση, διαπιστώνω πως αυτό δεν έχει και τόση μεγάλη σημασία. Το blogging τον κάνω γιά ’μένα, γιατί με ηρεμεί, γιατί με εκφράζει, κι όχι επειδή αναζητώ να γίνω δημοσιογράφος, ή έστω, διαδικτυακή περσόνα.

Στο μέλλον, ευελπιστώ να ξεμουδιάσω κάπως και να βάλω πάλι εμπρός το γράψιμο, μιάς και το σώμα θυμίζει πολλές φορές μηχανή, που όσο δεν την δουλεύεις, σκουριάζει και δυσκολεύεται να πάρει πάλι ’μπρός.

Έως τότε, σας αφήνω με μερικές από τις τελευταίες μου εικαστικές δημιουργίες από την συλλογή μου στο DeviantArt. Όλα, όπως θ’ αντιληφθείτε, ανήκουν στην "gay art collection".

Ειδική σημείωση για τα copyrights:
Όπως θα διαβάσετε και στις εικόνες, στο αγγλικό κείμενο, τα έργα μου τα δίνω ελεύθερα στο διαδίκτυο. Επιτρέπω την ελεύθερη τους αναδιανομή, επεξεργασία και χρήση, με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο.


[Κάντε κλικ με το ποντίκι σας επάνω στις εικόνες για μεγαλύτερη προβολή]








—ΤΕΛΟΣ—


Όποιος θέλει, μπορεί να αφήσει το σχόλιό του· με σεβασμό στον εαυτό του και στον συνάνθρωπό του. Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το κείμενό μου.

Τάδε έφη,
© Ναυτίλος Του Διαδικτύου (Περικλής Περικλής)

12 σχόλια:

Greek Rider είπε...

@ναυτίλε τουλάχιστον από μένα η απουσία σου έγινε αντιληπτή. Θυμάμαι τις τελευταίες κουβέντες για τα οικονομικά θέματα και σκέφτηκα ότι μπορεί να περνούσες κάτι τέτοιο που λες (π.χ. κατάθλιψη).

Όπως και να έχουν τα τυχόν θέματα που σε στεναχωρούν λυπάμαι πολύ και εγώ χωρίς να ξέρω.

Δεν έχω να σου πω τίποτα ελπιδοφόρο. Η ελπίδα είναι υπερεκτιμημένη.

common people είπε...

Μπορεί η απουσία σου να μην έγινε αντιληπτή απο εμένα μιας που είμαι καινούριος στην μολογκόσφαιρα, γίνεται όμως αισθητή η παρουσία σου. Και αυτό είναι που μετράει.Θα σε παρακολουθώ και θα σε διαβάζω οσο συχνά μπορώ.
Ένας ομοιοπαθής καταθλιπτικός

Elementstv είπε...

Εισαι τελειως βλακας!!Πως δεν εγινε αντιληπτη η παρουσια σου μωρε?Εγω και σιγουρα και πολλοι αλλοι εμπαινα αρκετα συχνα με την ελπιδα να εχεις βαλει κατι ,ασχετως αν ο reader δεν εδειχνε τιποτα τετοιο.Εισαι απο τα καλυτερα μπλογκς .Τα σχολια δεν σημαινουν τιποτα πιστεψε με.Πολλοι τα αφηνουν στο ονομα της καλης συναλλαγης:"Ελα-και-στο-blog-μου".Σημασια εχει οτι τα κειμενα σου ειναι διαχρονικα και πολυ γουσταρω το γεγονος οτι εχουν ενα μειγμα απο αισιοδοξια και απαισιοδοξια.Δεν σου κρυβω οτι ησουν απο τις εμπνευσεις μου για την δημιουργια του blog μου,και σιγουρα και πολλων αλλων.Για αυτο βγαλε το σκασμο και συνεχισε.Το απαιτουμε.Α και θελουμε και κεφαλαιο στον τοφαλιδη...

sikia είπε...

ναυτιλουνίνι I love u

Greekstories είπε...

Παντα σε παρακολουθω και παντα σε επισκεπτομαι να δω αν εχεις γραψει κατι καινουργιο. Καταλαβαινω πολυ καλα αυτα που γραφεις. Μη εγκαταλειψεις το μπλοκ, θα αφησεις ενα κενο...Welcome back

Provato είπε...

ε όχι και δεν έγινε αντιληπτή!

George Tsitiridis είπε...

πλάκα με κάνεις? (Θεσσαλονικιώτικα)
Ανοιγα κάθε μέρα το μπλογκ και έπεφτα πάνω στις μελιτζάνες...
Δεν ρώτησα γιατί σταμάτησες να γράφεις γιατι λίγο η εξεταστική , λίγο το ένα λίγο το άλλο λέω το παιδί μπορεί να έχει δουλειές να ξεκουράζετε να διαβάζει να δίνει μαθήματα , να δουλεύει.. να βρήκε γκόμενο.
Φυσικά η απουσία σου ήταν αισθητή και στο μπλόγκ σου και στα δικά μας μπλόγκ...

Να εισαι πάντα καλά...
οι ζωγραφιές σου ειναι καταπληκτικές και πρέπει να κάνουμε μια έκθεση (αυτο ειναι πρόταση ...και περιμένω να μου πεις το ναι...)
και να γράφεις συνέχεια στο μπλόγκ.

revqueer είπε...

;)

stella είπε...

το τελευταιο εργο ειναι σαν τον tom τον κλαψομουνι.
παντοσ γραφεις και σχεδιαζεις φοβερα

George Tsitiridis είπε...

Εχτές γνωριστήκαμε και απο κοντά!!!
Χάρικα πάρα πολύ που σε είδα.
Την επόμενη φορά ... θα πιούμε και ενα χαλαρό καφεδάκι.

SK είπε...

Ευχαριστούμε και για τις εικόνες!

Ναυτίλος είπε...

Greek Rider:

Υπερεκτιμημένη ή όχι, η ελπίδα έχει πολύ επιμονή. Όπερ έδει δείξαι.


common people:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Πάρε σκαμπό και κάτσε.


ElementsTV:

Τέτοια λες παλιόπαιδο, και με κάνεις να κοκκινίζω. Για κος Τοφαλίδη... Δεν ξέρω... Θα φανεί...


Sikia:

Show it to me then! :-D


Greek Stories:

I’m still here! ;-)


Provato:

Έκανε πάταγο;! Ωραία! Να γίνω κι’ εγώ μιά φορά σελέμπριτη... :-P


Pisoglentis:

Δεν σου αρέσουν οι μελιτζάνες;! (πετάει το ταψί με το μπαηλντί στα σκουπίδια). Τεσπα. Εδώ ’μια· δε’ φεύγω. Όσο για τις ζωγραφιές, τά ’παμε από κοντά. :-)


Revqueer:

Μην γελάς μωρή τσούλα! Και φέρε γρήγορα το link για το νέο σου blog!!


Stella:

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.


Pisoglentis (part 2):

Το παίρνω σαν δέσμευση! Να το ξέρεις! Next time it will be coffee!

SK:

Παρακαλώ. Χαίρομαι που σ’άρεσαν.