9/04/2007

1. Ο Ναυτίλος Του Διαδικτύου


ναυτίλος (ο) ουσ. [αρχ. Ναυτίλος - ναύτης] ναυτικός, θαλασσινός.
διαδίκτυο (το) ουσ. [δια + δίκτυο], η ελληνική ονομασία του αγγλικού όρου: Internet

Σύμφωνα με τις έννοιες του λεξικού λοιπόν, ο Ναυτίλος Του Διαδικτύου, είναι ένας ναύτης, ταξιδευτής του εικονικού ωκεανού, που ακούει στο όνομα Ιντερνετ. Ψάχνοντας, ανακαλύπτοντας λογιών λογής πράγματα· καλά και άσχημα. Συνεχώς αναζητώντας νέες γνώσεις, ανθρώπους, ιδέες και εμπειρίες, γιατί έτσι είναι ο αληθινός κόσμος· το διαδίκτυο δεν είναι παρά μια αντανάκλαση του.

Σε αυτό το blog λοιπόν –άλλο ένα από τα πολλά που έχει δημιουργήσει στο παρελθόν–, θα καταγράφονται οι ιδέες, οι σκέψεις, οι απορίες ενός εκ των περίπου έξιμισι δισεκατομμυρίων ψυχών, που αυτή τη στιγμή έχουν ενσαρκωθεί στον πλανήτη Γη· κάπου, σε μια κουκίδα του αχανούς σύμπαντος, του ανυπέρβλητου μεγαλείου που κάνει τους ανθρώπους τόσο εκστατικούς που πλάθουν Θεούς για να εξηγήσουν το ακατανόητο της τελειότητας του.

Στους περίεργους, ανοιχτόμυαλους και συνεχώς διερετόμενους επισκέπτες του παρόντος blog, εύχεται καλή ανάγνωση.

3 σχόλια:

APSOY είπε...

Καλησπέρα! :)
Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου στο μπλογκ μου! Με τιμά που ασχολήθηκες να ξεφυλλίσεις και παλιότερα κείμενα μου!
Όταν βρω λίγο χρόνο θα σου απαντήσω σε όλα, και συγγνώμη για την καθυστέρηση, απλά έτυχε να διανύω μια περίεργη φάση! :)

Πάντως σε ευχαριστώ!
Καλή σου μέρα!

Ναυτίλος του Διαδικτύου είπε...

Φίλτατε APSOY,

Δεν υπάρχει λόγος να ευχαριστείς. Τα κείμενά σου ήταν —χωρίς υπερβολή— πολύ ευχάριστα και τα διάβασα με χαρά.

Καλά να περνάς. (^_^)b

Ανώνυμος είπε...

成人影城,成人網站,18成人,成人影片,聊天室,ut聊天室,尋夢園聊天室,18成人,成人網站,成人影片,ut聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,a片,微風成人,a片,A片,成人影城,聊天室,尋夢園聊天室,A片,成人網站,18成人,成人影片,微風成人區,a片,成人網站,18成人,微風成人,ut聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,A片,成人影城,成人網站,18成人,成人影片,聊天室,ut聊天室,A片,成人影城,成人網站,18成人,成人影片,聊天室,尋夢園聊天室,a片,聊天室,尋夢園聊天室,ut聊天室,A片,成人影城,成人網站,成人影城,a片,A片,A片,成人影城,成人網站,18成人,成人影片,微風成人,聊天室,尋夢園聊天室,ut聊天室,成人影城,成人網站,18成人,微風成人,聊天室,尋夢園聊天室,ut聊天室,成人網站,成人影片,微風成人,聊天室,ut聊天室,a片,A片,成人影城,a片