4/28/2009

80. Οικολογική «Συνείδηση»...


Οικολογική «Συνείδηση»
(Με Μία Εικόνα)



[ Πηγή εικόνας ]


Όταν πριν από μήνες είδα αυτή την εικόνα, σκεφτικά πως θα μπορούσα να γράψω πολλά ωραία και παχιά λόγια. Όσο περνούσε ο καιρός όμως, τόσο καταλάβαινα πως ο καλλιτέχνης, πραγματικά κατάφερε αυτό που λέμε: «Μιά εικόνα· χίλιες λέξεις». Έτσι αποφάσισα τελικά να αναρτήσω την εικόνα αυτή, που κατά την ταπεινή μου γνώμη, κατοπτρίζει το πρόβλημα της οικολογίας στην πραγματική του διάσταση: τον τρόπο σκέψης, δηλαδή, την απληστία.

Ο καλλιτέχνης ονομάζεται «Kerem Beyit» και μένει στην Τουρκία. Είναι 28 ετών και είναι αναγνωρισμένος σε όλον τον κόσμο. Αν σας άρεσε το έργο του, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες του για να θαυμάζετε περισσότερα έργα.


—ΤΕΛΟΣ—


Όποιος θέλει, μπορεί να αφήσει το σχόλιό του· με σεβασμό στον εαυτό του και στον συνάνθρωπό του. Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το κείμενό μου.

6 σχόλια:

Greek Rider είπε...

Ωραίο το σχέδιό του αλλά με Οθωμανικές επιρροές.

George Tsitiridis είπε...

poli kalo alla oxi kai singlonistiko...

Ναυτίλος είπε...

Greek Rider:Ε, φυσικά, αφού είναι Τούρκος. Άμα ήτανε έλληνας θα είχε ελληνικές επιρροές και θα τον είχε σχεδιάσει ως Κούρο...


Πισωγλέντιε:Άμα ήτανε πιο μυώδης, πιο τσίτσιδος και πιο καυλιάρης, θα συμβιβαζόσουνα; :-P

George Tsitiridis είπε...

then mou aresoun oi miodis... kai aftos einai idi arketa

gay super hero είπε...

'Ετσι πως τον έφτιαξε μου θυμίζει τον Κόκορα του Αρκά...

breezer είπε...

Ωραία εικόνα. btw η τέχνη δεν χρειάζεται να αρέσει σε όλους και δεν είναι απαραίτητο ότι πάντα θα περνάει κάποιο μήνυμα... Ωστόσο όταν το κάνει, γίνεται πιο ενδιαφέρουσα :-)