11/15/2007

10. (Γκέι) Διήγημα: Ο Πάυλος και η Ελληνική Γκέι Σκηνή


(Γκέι) Διήγημα:
Ο Πάυλος και η Ελληνική Γκέι Σκηνή


Για το παρακάτω έργο, έγραψαν:


«Ένα καυτό, γκέι διήγημα με τραγικές φιγούρες και συμπτώσεις που θα σας κόψουν την ανάσα και θα σας καθηλώσουν· από τον μετρ του είδους, τον Ναυτίλο-του-Διαδικτύου, που ποτέ δεν μας απογοήτευσε.»

- The Gayville Times Gazette




Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΚΕΙ ΣΚΗΝΗ



Ο Παυλάκης ήταν ένα καλό και γλυκό αγόρι –όπως όλα τα μικρά αγόρια– αλλά μεγαλώνοντας χάλασε· έγινε ένας από αυτούς τους... κουνιστούς, τους τοιούτους, (τους πούστηδες ντε!) και πολύ στεναχωρήθηκαν οι γονείς του όταν το ’μαθαν, αλλά συν το χρόνο το δέχτηκαν. Κάπου στο μεταίχμιο εφηβείας και αντροσύνης, ο Παύλος έψαχνε όπως όλοι οι ρομαντικοί και ονειροπόλοι νέοι τον έρωτα —γρήγορα όμως έμαθε το σκληρό πρόσωπο της Ελληνικής Γκέι σκηνής. Ο καημένος ο Παύλος είχε κάποια κιλάκια παραπάνω...

[...]


Για την συνέχεια: κάντε κλικ με το ποντίκι σας στο εικονίδιο για να ανοίξετε το αρχείο σε μορφή ".pdf" (Acrobat Reader). Το διήγημα ήταν υπερβολικά μεγάλο για δημοσίευση στο blog.




(Γκέι) Διήγημα: «Ο Πάυλος και η Ελληνική Γκέι Σκηνή»

Αρ. Σελίδων: 6 - Μέγεθος αρχείου: 161,7 ΚΒ


—ΤΕΛΟΣ—


Όποιος θέλει, μπορεί να αφήσει το σχόλιό του· με σεβασμό στον εαυτό του και στον συνάνθρωπό του. Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το κείμενό μου.

Τάδε έφη,
© Ναυτίλος Του Διαδικτύου (Περικλής Πασχίδης)

6 σχόλια:

revqueer είπε...

Όλοι κρύβουμε έναν Πάυλο βαθιά μέσα μας!

Γέλασα, συγκινήθηκα και προβληματίστηκα!

Ευχαριστώ Ναυτίλε!

Ναυτίλος είπε...

Παρακαλώ Revqueer, χαρά μου που σ’ άρεσε.

sikia είπε...

Μπράβο ναυτίλε μου, μπράβο! Είναι υπέροχο!!!

Ναυτίλος είπε...

Αγαπητή μου Συκιά,

Χαίρομε που σου άρεσε το διήγημα κι εύχομαι να σου αρέσουν και τα επόμενα που θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Meanwhile, φιλάκια και κουράγιο με τον Εστιάτορα Β. :-)

APSOY είπε...

:D
Πανέξυπνο! :D

(άργησα, αλλά βρήκα λίγο χρόνο να σε διαβάσω - και ανταμείφθηκα! :D)

Ναυτίλος είπε...

Φίλε APSOY,

Χαίρομε που σ’ άρεσε το διήγημά μου. Κυρίως σκοπός είναι να αφυπνίσει και να προβληματίσει, χαρίζοντας ταυτόχρονα όμως και λίγο γέλιο· που τόσο το έχουμε ανάγκη. Εύχομαι να σου αρέσουν και τα μελλοντικά μου κείμενα εξίσου.