3/04/2009

73. Futurama Wallpapers


Futurama Wallpapers


Παρότι έμεινα «κλειδωμένος» στο σπίτι στο τριήμερο που η Ξάνθη κατακλυζότανε κυριολεκτικά από επισκέπτες (Ξανθιώτικο καρναβάλι γάρ), δεν κατάφερα να αποφύγω το κρύωμα. Λίγο ο καταπληκτικός καλός καιρός, λίγο ότι βγήκα για περπάτημα χωρίς να ντυθώ καλά, λίγο οι ιώσεις που κυκλοφορούν ούτως ή άλλως, την πάτησα... Έτσι, προσπαθώντας με την συναίνεση του ιατρού να ξεπεράσω το κρύωμα χωρίς αντιβιοτικά (μπας και δυναμώσει λίγο το ανοσοποιητικό), είπα να περάσω την ώρα δημιουργώντας, μαλακιζόμενος στο PC. Και επειδή είμαι ΜΕΓΑΛΟΣ fan των σειρών κινουμένων σχεδίων «Simpsons» και «Futurama», και είδα αρκετά επεισόδια από το τελευταίο στο DVD, έκατσα μετά κάνα δίωρο στο PC και έκανα ένα kinky-gay wallpaper. Το σήκωσα στο «deviantart» όπου έλαβε κάποιες... κριτικές, αλλά έλαβε επίσης και την παράκληση μερικών ετερόφυλων fan της σειράς για ένα παρόμοιο wallpaper που να μην τους κάνει να νιώθουν... άβολα. Έτσι έκανα ένα λιγότερο kinky και γι’ αυτούς. Είπα να τα μοιραστώ και μαζί σας, σε περίπτωση που υπάρχει ανάμεσά σας κάποιος που επίσης γουστάρει την σειρά.

Εύχομαι να σας αρέσουν. Είναι σε ανάλυση 1280x1024. Κάντε κλικ επάνω στην εικόνα που σας ενδιαφέρει για να την δείτε σε κανονικό μέγεθος, και έπειτα κάντε δεξι κλίκ επάνω της και επιλέξτε «αποθήκευση ως...»


[ Futurama wallpaper - Gay version ]

[ Futurama wallpaper - Straight version ]


Σας αφήνω τώρα. Έχω 38° πυρετό και πάω να πιω το τσαγάκι μου, να βράσω κοτόσουπα και ν’ αράξω με DVD. Περαστικούλια μου... Α... Α... Αψούυυ!...


—ΤΕΛΟΣ—


Όποιος θέλει, μπορεί να αφήσει το σχόλιό του· με σεβασμό στον εαυτό του και στον συνάνθρωπό του. Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το κείμενό μου.

5 σχόλια:

apparos είπε...

λολ, δημιουργικότατος!

περαστικά!

sikia είπε...

περαστικούλια ναυτιλουνίλι!!!

George Tsitiridis είπε...

perastika sou

pragamtika gamati seira...

Ναυτίλος είπε...

Apparos:

Δημιουργικότητα το λες εσύ αυτό; :-P


Συκιά:

Ευχαριστώ φίλε μου· αναρρώνω ταχέως. :-)


Πισωγλέντη:

Ευχαριστώ. Πραγματικά. Ο Matt Groening είναι απ’ τους καλύτερους. Με διασκεδάζουν πολύ οι δημιουργίες του. ;-)

nanou είπε...

:D Σωστοοοοοος...πως μπορω να σε κανω add?Ειμαι νεος spoter! :P